Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans LogoTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

This is Västernorrland

This is Västernorrland är en munter skröna, en kavalkad av röster, en historisk djupdykning i den västernorrländska myllan och en kärleksfull berättelse om vårt län.

This is Västernorrland är en föreställning där vi tar reda på vad Västernorrland egentligen är. Vilka är vi som bor här, vad gjorde att vi blev sådana, vilken är vår historia och vad vill vi ta med oss in i framtiden?

Det är en föreställning som bygger på intervjuer och fakta, som blandar humor och allvar med statistik och prat om vädret, samt bjuder på sånger, sketcher och en och annan småkaka. Vad sägs till exempel om Lovsången till Kramfors, Älgbalett och Let´s Dance Västernorrland?

Allt detta syftar till att få svaret på den eviga frågan: What is egentligen the Västernorrland?

Artiklar och recensioner

"This is Västernorrland" - en kärleksfull betraktelse av länet som angår oss alla (plusmärkt)

Sundsvalls Tidning,

Läs hela artikeln

comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.