Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Auditions för ny skådis

När Teater Västernorrland annonserade efter en ny skådespelare till barn och unga-verksamheten sökte 165 personer från hela landet till tjänsten. Av dem kallades nio personer till Sundsvall för provspelning. I tjänsten ingår, förutom att medverka i teaterns produktioner för barn och unga, även att leda barn och unga i olika Skapande skola-projekt, coacha unga teaterintresserade med mera.

Utöver en ny skådespelare har vi rekryterat en dramapedagog som kommer möta barn och unga i skolan med start våren 2018. Detta är en del i ett projekt med syfte att fördjupa relationen till barn och unga i hela Västernorrland. 

fredag 26 januari 2018

comments powered by Disqus