Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Biljettsläpp 1 juni

Teater Västernorrland producerar föreställningar om livsöden och historier som har sitt ursprung i Västernorrland eller på ett eller annat sätt berör länets invånare.

Höstens produktioner innehåller alla spänning, igenkänning och mycket humor. Biljetterna släpps 1 juni.

Höstens repertoar

Körsbärsträdgården – Fritt efter Tjechov
Tjechov beskrev, för mer än hundra år sedan, ett systemskifte och en entreprenörsanda som inte är alltför främmande i vår tid. Med Anna Petterssons nyskapande och experimentella stil gestaltas här en klassiker på ett sätt som vi aldrig sett den förut.

This is Västernorrland – nu är det jul igen!
This is Västernorrland är en munter skröna, en kavalkad av röster, en historisk djupdykning i den västernorrländska myllan och en kärleksfull berättelse om vårt län – och årets Julfrossa!

Barnen från Frostmofjället
Laura Fitinghoffs klassiker om barnen som gav sig av över Frostmofjället mitt i bitande vinter är älskad av generationer. En saga om flykt och hopp som alla kan leva sig in i. Den svenska barnlitteraturens alldeles egna road movie! Här berättad med både humor och sång.

Lunchteater
En blandad repertoar av teater, musik och föreläsningar presenteras på Konsertteatern i samband med lunchservering.

Teater Västernorrland bjuder in!
Inspirerande samtalskvällar som bjuder på klokskap, kultur och kreativitet.

onsdag 24 maj 2017

comments powered by Disqus