Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Biljettsläpp – Lunchteater och Julfrossa

Måndag 4 juni släpper vi biljetterna till höstens föreställningar av populära LUNCHTEATER i Sundsvall och årets JULFROSSA. Det är stor efterfrågan på biljetter till våra föreställningar som kombineras med mat så passa på att säkra din plats redan nu.

Höstens Lunchteater bjuder på en blandad repertoar av teater och musikunderhållning tillsammans med lunch serverad av Grillen.

Årets Julfrossa blir en mix av både nyskrivet material och gamla favoriter i en härlig blandning. Rappa sketcher varvas med sång och musik, eftertänksamt allvar avlöses av gapflabb. Som traditionen bjuder serveras publiken sprakande show tillsammans med julbord med julens favoriter.

torsdag 31 maj 2018

comments powered by Disqus