Scenkonst med omtanke

Trygga och säkra teaterupplevelser

Kulturhösten 2020 ser inte ut som vanligt, men vi är glada att äntligen kunna möta publiken i salongerna igen! Varje evenemang anpassas för att du som besökare ska få en trygg och säker upplevelse.

Vi är en del av branschorganisationen Svensk Scenkonsts arbete ”Scenkonst med omtanke” som innebär riktlinjer och information för trygga scenkonstupplevelser.

För att du ska kunna känna dig trygg med att köpa biljett till föreställningen ändrar vi tillfälligt i våra köpvillkor. Stanna hemma om du har symptom – din biljett kan kostnadsfritt bokas om till ett annat föreställningsdatum eller återköpas.

Vår pedagogiska verksamhet med kurser och workshopar i skola och på fritid sker med anpassningar till rådande omständigheter.

Det här gör vi:

Vi följer Folkhälsomyndighetens och Regeringens rekommendationer. Vi har tagit fram hygien- och säkerhetsrutiner och säkrar våra salonger/lokaler för din och vår trygghet. Vi tar bara emot små publikgrupper och publiken placeras med avstånd till varandra.

Det här behöver du göra:

Kom i god tid, håll avstånd, tvätta händerna, följ publikvärdarnas/personalens anvisningar på plats – och stanna hemma om du har symptom.

Vi ses!