Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans LogoTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Fallet Exet

Fallet Exet är en interaktiv berättelse och spelupplevelse. Publiken deltar i berättelsen genom att göra val och pröva sig fram. De samlar ledtrådar, möter dramats rollfigurer och driver handlingen framåt med hjälp av surfplattor.

Den nya eleven Exet försvinner spårlöst från sin första skoldag. Ingen av de vuxna verkar bry sig och det blir klassens uppgift att lösa mysteriet. I jakten på sanningen konfronteras ungdomarna med människor som på olika sätt bär skuld till Exets försvinnande. Vi får insikt i hur de vuxnas nätverk i samhället fungerar och hur det inte fungerar.

Det handlar om förtroenden, förändring, relationer och svek i denna hybrid av teater- och spelupplevelse om att vara ung idag.

Föreställningen är framtagen genom workshops och intervjuer med tre skolklasser från länet.

comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.