Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans LogoTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Julfrossa

Sång och musik, humor och allvar, nu och då – allt möts i årets version av Teater Västernorrlands JULFROSSA. Som traditionen bjuder serveras publiken ett välsmakande julbord och därtill en glödande och angelägen show med stort musikaliskt kunnande!

Våra sjungande, spelande artister har inför detta evenemang legat i hårdträning tillsammans med kapellmästare Eric Skarby. Med glimten i ögat guidar de oss genom året som gått och blickar framåt mot de nya tider som komma skall. Vad kan vi lämna bakom oss, vad ska vi ta med oss in i framtiden? Det blir en mix av nyskrivet material och gamla favoriter, med gott om plats för improvisation. Varmt välkomna att hänga med på resan!

Julfrossa spelas både som lunch- och kvällsföreställning. Julbord serveras av Grillen
Lunch
Insläpp och mat från kl 11:00. Föreställningen börjar kl 12.30. Ingen paus.
Kväll
Insläpp och mat från kl 17:00. Föreställningen börjar kl 19:00. Ingen paus.

Julbordsmeny

Pressbilder

Artiklar och recensioner

Teater Västernorrlands Julfrossa: Helt tomtebefriad och med mycket humor, allvar och fyndighet i en varm, röd bar

Sundsvalls Tidning,

Läs hela artikeln

comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.