Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Författarsnack för bokklubbar

I samband med föreställningen I HUVUDET PÅ ALFHILD AGRELL erbjuder vi ett specialpaket för privata bokklubbar. Det innehåller pjäsens manus, föreställningen och exklusivt eftersnack med manusförfattaren.

Pjäsen I huvudet på Alfhild Agrell är skriven av Therese Söderberg från Matfors som fördjupat sig i författaren och dramatikern Alfhild Agrells liv. Agrell, född i Härnösand, var samtida med Strindberg och Ibsen, men trots den hårda konkurrensen var hon under det tidiga 1880-talet den mest spelade dramatikern på Kungliga Dramatiska Teatern i Stockholm. Hon skrev om det som låg henne närmast hjärtat: kvinnans frigörelse och rätten till ett eget liv. 

Är ni ett gäng som brukar träffas och diskutera böcker över en trevlig middag? För er erbjuder vi nu ett specialpaket som innebär att ni får läsa pjäsens manus, se föreställningen och sedan träffa manusförfattaren för ett exklusivt eftersnack.

Datum: 13 eller 14 mars på Sundsvalls Teater
Pris: 300 kr/pers
Anmälan eller frågor: kicki.wahlbeck@scenkonstvasternorrland.se

 

fredag 1 februari 2019

comments powered by Disqus