Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Hälsa på oss under Stenstansdagarna

Under Stenstansdagarna händer mycket roligt och spännande i Sundsvall, inte minst hos oss på Teater Västernorrland.

Öppen repetition av Family Feelings
Kom och upplev en teaterrepetition tre veckor innan premiär. Regissören och ensemblen jobbar tillsammans fram Family Feelings, en absolut jätterolig komedi med lite ångest!
15 sep 14:00-15:00, Sundsvalls Teater

Rundvandring
Följ med på en spännande rundvandring hos Teater Västernorrland och se vad som händer ”bakom kulisserna” på en teater. Vi besöker till exempel i måleriet, snickeriet och syateljén. Kostnadsfria biljetter via Entré Sundsvall.
15 sep 12:30, samling på Sundsvalls Teater

Lill-Zlatan och morbror raring
Sista chansen att se Lill-Zlatan och morbror raring Sundsvall. En musikalisk teaterföreställning om hur det känns när man måste dela med sig av den man tycker mest om i hela världen – och hur fantastiskt det kan bli till slut! ”Fin livsvisdom i presentförpackning” skrev Sundsvalls Tidning vid premiären i maj. 
15 sep 13:00 och 15:00, Konsertteatern

onsdag 12 september 2018

comments powered by Disqus