Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Kärleksfull höst med Teater Västernorrland

Den 6 juni släpps biljetterna till Teater Västernorrlands höstrepertoar. Publiken erbjuds pjäser som på ett eller annat sätt handlar om kärlek, följt av traditionsenlig Julfrossa.

Teater Västernorrlands ambition är att producera föreställningar om livsöden och historier som har sitt ursprung i Västernorrland eller på annat sätt berör länets innevånare. Höstens produktioner har kärlek som gemensam nämnare, men tar sig an ämnet på helt skilda sätt.

­­- Kärlek berör oss alla och i höstens föreställningar utforskas ämnet från olika håll. Vi uppmanar publiken att vrida och vända lite på begreppen, det är inga traditionella kärlekshistorier som serveras! säger Lena Engqvist Forslund, teaterchef.

De populära lunchteaterföreställningarna fortsätter under hösten. En blandad repertoar av teater, musik och föreläsningar presenteras på Sveateatern i samband med lunchservering. I slutet av året spelas traditionsenligt Julfrossa, även den på Sveateatern, med biljettsläpp under hösten.  

Biljetterna till höstens utbud släpps på nationaldagen, 6 juni.

onsdag 3 juni 2015

comments powered by Disqus