Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Möt Derek Philips

Repetitionerna av This is Västernorrland pågår för fullt. Premiären sker i Fränsta lördag 16 september.

Föreställningen bygger på intervjuer och fakta, som blandar humor och allvar med statistik och prat om vädret. Sånger och sketcher blandas i en kärleksfull berättelse om vårt län.

Showen leds av karaktären Derek Philips, en sång- och dansman från New York. Han har uppträtt på Broadway, men kanske har hans stjärna falnat lite.

– Dereks förfäder emigrerade från Sundsvall och han är här för att söka sina rötter. Men också för att göra en show om Västernorrland, som kan turnera i både Sverige och U.S.A och kanske kan hans karriär ta fart igen, berättar Bodil Carr Granlid som gör rollen som Derek.

torsdag 7 september 2017

comments powered by Disqus