Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans LogoTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Repetitionsstart för LILL-ZLATAN OCH MORBROR RARING

Nu börjar arbetet med vårens barnföreställning Lill-Zlatan och morbror raring på Teater Västernorrland. Baserat på Pija Lindenbaums bok om Lill-Zlatan och hennes morbror skildras berättelsen genom musik och sång. Premiär på Gamla Nackstaskolan i Sundsvall 10 maj.

Plötsligt en dag måste Lill-Zlatan, eller Ella som hon egentligen heter, tävla om sin favoritmorbror Tommys uppmärksamhet efter att Steve kommit in i bilden. I denna rappa, händelserika och färgsprakande föreställning brottas Lill-Zlatan med den svartsjuka som uppstår när man måste dela med sig av den man tycker mest om i hela världen – och hur fantastiskt det kan bli till slut!

Pjäsen riktar sig till barn från 5 år och regisseras av Victoria Kahn. Repetitionerna har nu inletts och på scenen ser vi Mira Andersson, Victor Wigardt och Samantha Ohlanders. Musiken till föreställningen har skrivits av Örjan Lidén. Scenografin är inspirerad av illustrationerna i Pija Lindenbaums böcker och med små medel målar Lill-Zlatan upp sin berättelse om hur det var när Steve kom in i hennes och Tommys liv.

Efter premiären på Gamla Nackstaskolan 10 maj spelas pjäsen på Konsertteatern i Sundsvall under våren.  

tisdag 27 mars 2018

comments powered by Disqus