Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Vi jobbar här: Amanda Farm, snickare

Namn: Amanda Farm
Ålder: 26 år
Yrke/titel: Snickare

Vad gör du på jobbet?

Jag bygger scenografierna till teaterns egna föreställningar. I mån av tid tillverkar jag också attribut (specialrekvisita) samt hjälper till med att tillverka material åt externa teaterprojekt.

Vad är det bästa/roligaste med att jobba på en teater?

Det bästa med mitt jobb tycker jag är den stora variationen i arbetsuppgifterna, samt att få arbeta praktiskt och kreativt. Varje projekt är helt olikt de andra och det tycker jag är spännande och utmanande. Jag trivs även väldigt bra med mina kollegor!

Roligt minne/kort anekdot?

Eftersom jag inte arbetat så länge här på teatern har jag inte så många anekdoter och minnen att bjuda på härifrån, men jag kommer nog aldrig glömma den dagen som jag spenderade inklämd i personalduschen tillsammans med ett antal plastgranar i varierande storlek. Syftet med denna underligt valda arbetsplats var att skura bort den konstgjorda snön eftersom granarna nu skulle användas i somrigare sammanhang. En märklig arbetsuppgift, men ”granskrubbare” smälter ändå in ganska bra i mitt redan spretiga CV.

onsdag 28 november 2018

comments powered by Disqus