Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Tre frågor till ensemblen

De tre medverkande i Lill-Zlatan och morbror raring repeterar för fullt inför premiären 10 maj. Här svarar de på tre frågor om föreställningen:

  1. Vad tycker du är roligast att göra i föreställningen?
  2. Vad tycker du är svårast att göra i föreställningen?
  3. Varför ville du bli skådespelare/musiker?

Samantha Ohlanders, musiker, 28 år
1: Det roligaste är att vi får leka på jobbet. Vara i en värld som vi hittar på och få bygga upp olika händelser i det.
2: Det svåraste är att både hinna spela musik och göra grejer på scenen samtidigt. Det är också svårt att våga göra grejer för en publik.
3: Jag ville bli musiker för att det bästa jag vet är att spela musik. Jag älskar också att stå på en scen och få människor att känna olika grejer, att jag liksom kan styra det lite med vad jag gör eller visar eller spelar. Det är kul!

Victor Wigardt, skådespelare, 27 år
1: Roligast att göra är att få spela med och mot Mira och Samantha som jag tycker är så grymma! Sen är det såklart kul att få bära en stor hatt också! 
2: Svårast är nog att sjunga och spela teater samtidigt, det har jag inte gjort så mycket förut. 
3: För att jag tycker så mycket om berättelser! Och att låtsas, både själv och tillsammans med andra! 

Mira Andersson, skådespelare, 27 år
1: Det roligaste är att gömma sig i lådorna och garderoben. Och att sjunga låtarna.
2: Det svåraste är att få plats i lådorna och att simma i det stora blå tyget som ska vara vatten.
3: Jag vet inte varför jag ville blir skådespelare. Jag började sjunga lite, sen spela lite teater, sen dansa och så blev det bara mer och mer och plötsligt var jag skådespelare. Det är jag väldigt glad för.

tisdag 24 april 2018

comments powered by Disqus