Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Vi jobbar här: Åke Arvidsson, skådespelare

Namn: Åke Arvidsson
Ålder: 51
Yrke/titel: Skådespelare 

Vad gör du på jobbet?
Jag spelar föreställningar, medverkar i repertoararbete och försöker bidra med att vara en god ambassadör för Teater Västernorrland och kulturlivet i stan.

Vad är det bästa/roligaste med att jobba på en teater?
Alla möten med nya människor! Unga, gamla, nybakade skådisar och gamla scenrävar. Jag älskar att möta vår publik och alla fina kollegor på och bakom scenen.

Roligt minne/kort anekdot?
När jag lyckades övertala dåvarande chef att jag skulle göra Konferencieren i musikalen Cabaret. Det blev den största publiksuccén som jag varit med i. Vi spelade för närmare 60 utsålda hus på Sundsvalls Teater. Det är det roligaste jag gjort under mitt yrkesliv. Hittills iallafall, haha.

måndag 25 mars 2019

comments powered by Disqus