Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Vi jobbar här: Cecilia Götedotter Axelsson, kostymmästare

Namn: Cecilia Götesdotter Axelsson
Ålder: 40 
Yrke: Kostymmästare

Vad gör du på jobbet? Jag konstruerar och tillverkar kostymerna till våra uppsättningar. 

Vad är det bästa med ditt jobb? Att få vara med i processen från idé till färdig föreställning är superroligt tycker jag. Att få jobba kreativt och lösa problem. Jag gillar särskilt känslan att lyckas med något som jag aldrig har provat förut. 

Berätta om ett minne: En dag innan premiären av Barnen från Frostmofjället råkade jag färga Gullspiras (Geten och berättaren i historien) vita trikåtröja blå! Då blev det panik och jag fick sy en ny fort som bara den.

tisdag 21 maj 2019

comments powered by Disqus