Kollage av bilder från fyra av Teater Västernorrlands teater föreställningar. Två herrars tjänare, Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton, Avgörande ögonblick och Djurfarmen. Kollage av bilder från fyra av Teater Västernorrlands teater föreställningar. Två herrars tjänare, Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton, Avgörande ögonblick och Djurfarmen. Kollage av bilder från fyra av Teater Västernorrlands teater föreställningar. Två herrars tjänare, Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton, Avgörande ögonblick och Djurfarmen.

Biljetter och abonnemang

Abonnemang säsongen 2022/2023

Med vårt teaterabonnemang på Konsertteatern i Sundsvall blir det enklare och mer förmånligt att gå på teater. I abonnemanget ingår fyra föreställningar, två egna produktioner och två gästspel.

Två herrars tjänare - Musikteaterfest med stor ensemble som bjuder på både skratt, drama och romantik

Sagan om Karl-Bertil Jonsson julafton - Teaterversionen av Tage Danielssons klassiska julberättelse om medkänsla, kapitalism och julens mirakel

Avgörande ögonblick - En varm, rolig och gripande föreställning baserad på personliga berättelser från Västernorrland

Djurfarmen - George Orwells briljanta satir om den korrumperande makten och historien om en revolution som gick fel

I abonnemanget ingår också förtur till säsongsöppning, samtal och rabatt till medföljande vän till enskilda föreställningar.

Pris

840 kr (25 procent rabatt)

Du köper ditt abonnemang här!

Premiärabonnemang

I vårt exklusiva premiärabonnemang ingår, utöver allt som ingår i teaterabonnemanget, bubbel i pausen på alla fyra föreställningar och premiärskål tillsammans med ensamblen efter föreställningen av Två herrars tjänare och Avgörande ögonblick. 

Pris

1240 kr (25 procent rabatt)
Obs! Begränsat antal premiärabonnemang.

Du köper ditt abonnemang här!

Kontakt

Bild på Joakim Granqvist

Joakim Granqvist

Försäljningsansvarig

Telefon: 072-141 58 42 Skicka e-post till: Joakim Granqvist