Ivrig publik redo för föreställning på Teater Västernorrland Ivrig publik redo för föreställning på Teater Västernorrland Ivrig publik redo för föreställning på Teater Västernorrland

Ditt besök

Så funkar det

Publikvärdarna hjälper gärna till att svara på dina frågor, om du inte hittar svaren här.

Dörrarna öppnas en timme innan föreställningens start. Då har du gott om tid att hänga av dig i garderoben, bläddra i programbladet och förboka dryck och tilltugg till pausen.

Innan föreställningen börjar ringer klockan tre gånger för att signalera att det snart är dags.

Under våra föreställningar är det viktigt att inte störa andra som vill uppleva det som händer på scenen. Därför är vi tacksamma om all förtäring sker i pausen eller före föreställningen. Alkoholhaltiga drycker och glas får inte tas med in i salongen.

Förbeställ gärna direkt vid biljettköp eller innan föreställningen börjar.

Obligatorisk garderob är gratis. Som ett led i vårt trygghetsskapande arbete kommer vi inte att tillåta väskor eller påsar större än 30x20 cm eller större ytterkläder i salongen. Ta gärna höjd för att det kan bli kö vid garderoben.

För publikens, skådespelarnas och din egen skull är det viktigt att komma i tid. En försenad ankomst är störande för alla i salongen. Om du skulle bli sen, ta kontakt med någon av våra publikvärdar. 

Ja, telefonen ska vara helt avstängd eftersom det annars finns risk att den stör all teknisk utrustning. 

Jadå, föreställningsprogrammet ingår i biljettpriset. Du får ta med det hem som ett minne av din upplevelse.