Teater Västernorrland kan utses till Årets Marknadsförare Teater Västernorrland kan utses till Årets Marknadsförare Teater Västernorrland kan utses till Årets Marknadsförare

fredag 10 februari 2023

Teater Västernorrland kan utses till Årets Marknadsförare

På fredagen blev det klart att Teater Västernorrland har nominerats till Årets Marknadsförare 2022. "Superkul! En stad som är tänkt att växa behöver värdesätta kulturen och dess utövare. Vi fyller vår vackra stad med innehåll och gör Sundsvall till en levande och inkluderande plats. Att vi blir nominerade är ett bevis på att vi gör ett bra jobb och att vår marknadsföring når ut", säger Staffan Nilson, marknads- och försäljningschef.

Det är Marknadsföreningen i Sundsvallsregionen som delar ut priset och på Facebook skriver de att ”med uppdrag att spela teater för såväl barn som vuxna i hela Västernorrland, överraskar och berör Teater Västernorrland människor”.

Vinnaren av Årets Marknadsförare 2022 kommer att koras vid galan Sundsvalls Stjärnor den 24 februari på Clarion Hotel Sundsvall.

I nomineringen finns flera fina omdömen om Teater Västernorrlands jobb med marknadsföringen. ”Digitalt fräscha kampanjer” och ”Kampanjer som fångar den nära upplevelse Teater Västernorrland skapar” går det att läsa.

"Vi vill upplevas vara nära och sänka tröskeln för människor att gå på teater. I och med nomineringen känns det som att vi lyckats förmedla det. Här i Sundsvallsregionen kan du uppleva närproducerad teater i världsklass", säger Anna Thors, marknadsförare Teater Västernorrland.

I vår och sommar sätter Teater Västernorrland upp föreställningarna Rival, Avgörande ögonblick och Ronja Rövardotter.