Musikalfrossa

4 - 19 juni 2021

75 min, ingen paus.

Äntligen får vi slå upp portarna och välkomna er vår kära publik tillbaka till teatern! Vi bjuder in till musikalföreställning i försommartid. Här serveras oförglömliga musikalhits och sång i världsklass – säkert och tryggt enligt Folkhälsomyndighetens senaste rekommendationer.

Det blir en kavalkad av musikallåtarna du känner igen och älskar, framförda av teaterns musikalartister Mira Andersson, Robert Hannouch och Petter Snive som 2019 gjorde succé i Min vän fascisten.

Tillsammans med pianisten Roger Rådström framför trion solonummer, duetter och ensemblesång i en lek med musikalens form. Det blir personligt, berörande och humoristiskt. Välkomna!

Vi förhåller oss självklart till Folkhälsomyndighetens rekommendationer så att teaterbesöket blir tryggt och säkert för alla. Vi säljer endast 50 platser till föreställningen och publiken placeras med avstånd från varandra. För att du ska kunna känna dig trygg med att köpa biljett till föreställningen ändrar vi tillfälligt i våra köpvillkor. Stanna hemma om du har symptom - din biljett kan kostnadsfritt bokas om till ett annat föreställningsdatum eller återköpas.

Mira Andersson, Robert Hannouch, Petter Snive

Piano/Kapellmästare/arrangemang: Roger Rådström

Regi och idé: Kristoffer Berglund tillsammans med ensemblen 
Scenografi och rekvisita: Helene Borgsten
Kostym: Cecilia Götesdotter Axelsson
Ljus: Magnus Stolpe
Scenmästare: Lars-Peter Jansson
Producent: Karin Norberg
Produktionsassistent: Carin Sjödin
Teknisk samordnare: Jessica H Oscarsson
Ljud: Andreas Östlund                   
Syateljé: Cia Götesdotter Axelsson, Tina Olofsson
Snickeri och dekormåleri: Amanda Farm
Smide: Krister Svensson