Estradpoeten Ingela Wall sitter mot betong vägg och tar längtansfullt i en diskmaskin. Estradpoeten Ingela Wall sitter mot betong vägg och tar längtansfullt i en diskmaskin. Estradpoeten Ingela Wall sitter mot betong vägg och tar längtansfullt i en diskmaskin.

Hjälp!

MAT & TEATER

Estradpoeten Ingela Wall är tillbaka med en humoristisk och igenkännande föreställning om hur vi tacklar samtiden.

Samhället förändras i rask takt och det kommer ständigt nya bud om hur du ska förhålla dig som människa. Socialt, ekologiskt, ekonomiskt. 

Lämna, jobba, hämta, äta, plocka ur diskmaskinen, scrolla och sova. Här får vi följa Walls personliga tankar om den lilla världen med familjen och den stora samhälleliga. Går det att vara lagom hjälpsam? Lagom livsnjutare? Lagom duktig? Går det att vara en vanlig familjemamma och samtidigt försöka hjälpa till att göra världen till en bättre plats? Hur ska hon lyckas ge det bästa utan att curla och bli curlad, utan att crawla, utan att bowla, snubbla, taffla, shuffla, straffa eller straffas och hur kan hon hjälpa dom och dom och dom och dom och samtidigt hjälpa sig själv och dom som verkligen behöver?

Den här föreställningen är i samma enkla format som "KOM IHÅG: köp mjölk, skaffa barn" och "Dags för besiktning" - tänkvärd och humor, ordlek och igenkänning.

Lunchen serveras av Berg&Hjort Foajén från 11:00 och föreställningen börjar 12:00.