Affischbild till föreställningen Alla ska digitaliseras Affischbild till föreställningen Alla ska digitaliseras Affischbild till föreställningen Alla ska digitaliseras

Alla ska digitaliseras

Mat & Teater

Samhället ska digitaliseras och det ska gå i rekordfart. Pengar verkar inte vara något problem. Alla ska med, och tåget går snart. Du vill väl inte bli lämnad kvar på perrongen?

I en mix mellan föreläsning och föreställning presenterar Katarina Gidlund, professor i digitalisering, samt Sara Nyhlén, docent i statsvetenskap, från Mittuniversitetet aktuell forskning om upplevelser av digitalisering inifrån offentlig verksamhet. I utsnitt från verkligheten gestaltar Teater Västernorrlands skådespelare Helena Svartling alltifrån politiker till socialsekreterare till IT-konsulter - och vem är det egentligen som behöver en digital mognadskurs?

Performance lecture är ett scenkonstformat där vetenskap och konstnärlig gestaltning sammanfogas. Detta är ett unikt samarbete mellan Mittuniversitetet och Teater Västernorrland som tar vid efter projektet Möjlighetshorisonter där de två institutionerna arbetat med att närma sig varandra.

Välkommen in i teaterns och matens njutningsvärld, för en stunds avkoppling och vardagsglitter. Kom själv eller ta med vänner, kollegor, farmor eller grannen på en AW. Teaterrestaurangen Berg & Hjort Foajén står för den goda maten och Teater Västernorrland har valt ut de allra bästa teaterupplevelserna till dig. Och allt händer på Konsertteatern – ditt alldeles egna teaterhus mitt i Sundsvall.

Mat serveras av Berg&Hjort Foajén 18:00, föreställningen börjar 19:00. Anmäl vegetarisk mat eller annan specialkost till Entré Sundsvall på 060-15 54 00.

Katarina Gidlund, professor i digitalisering
Sara Nyhlén, docent i statsvetenskap
Helena Svartling, skådespelare

Föreläsningstext: Katarina Gidlund och Sara Nylén

Manus och regi: Jessica H Oscarsson, Kristoffer Berglund och Helena Svartling

Föreställningsbild till Avgörande ögonblick av Teater Västernorrland

Teater

Avgörande ögonblick

4 mars - 22 april

Läs mer
Ronja Rövardotter - Teater Västernorrland

Teater

Ronja Rövardotter

Premiär 24 juni

Läs mer