Affischbild till föreställningen Adjö, herr Muffin Affischbild till föreställningen Adjö, herr Muffin Affischbild till föreställningen Adjö, herr Muffin

Adjö, herr Muffin

Mat & Teater

För barn från 4 år. Föreställningen är ca 40 minuter.

En morgon orkar inte Herr Muffin gå upp, det gör ont i magen och benen...
I Skottes Musikteaters föreställning får vi bekanta oss med Herr Muffin som tänker tillbaka på livet han levt, men även höra oro och sorg från den lilla flickan som kallar Herr Muffin för sin.

En finstämd och kärleksfull berättelse om livet och döden med nykomponerad musik och poetiska sånger som följer oss genom föreställningen. Barn har många frågor, vissa svårare att besvara än andra. Adjö, herr Muffin är en ofta rekommenderad historia att prata om då frågorna handlar om döden.

För barn från 4 år. Föreställningen är ca 40 minuter

Välkommen in i teaterns och matens njutningsvärld, för en stunds avkoppling och vardagsglitter. Kom själv eller ta med vänner, kollegor, farmor eller grannen på en lunch eller AW. Slurpa spaghetti eller mumsa pannkakor med barnen på deras alldeles egna Mat & Teater. Teaterrestaurangen Berg & Hjort Foajén står för den goda maten och Teater Västernorrland har valt ut de allra bästa teaterupplevelserna till dig. Och allt händer på Konsertteatern – ditt alldeles egna teaterhus mitt i Sundsvall.

Mat serveras av Berg&Hjort Foajén 11:00-11:30 och 13:00-13:30, föreställningen börjar 11:30 respektive 13:30. Anmäl vegetarisk mat eller annan specialkost till Entré Sundsvall på 060-15 54 00.

Skådespelare och musiker: Stina Zacco Andersson och Ove Zacco Andersson.

Dramatisering/regi: Kalle Zerpe.
Scenografi: Per Nilsson.

Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton gästspel av Norrbottensteatern

Teater

Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton

INSTÄLLD

Läs mer
Rörlig affischbild till föreställningen Saker vi äter när ingen ser på

Teater

Saker vi äter när ingen ser på

Premiär 14 september

Läs mer
Ronja Rövardotter - Teater Västernorrland

Teater

Ronja Rövardotter

Premiär 24 juni

Läs mer