Affischbild till föreställningen En nyhetskonsuments bekännelser Affischbild till föreställningen En nyhetskonsuments bekännelser Affischbild till föreställningen En nyhetskonsuments bekännelser

En nyhetskonsuments bekännelser

Mat & Teater

Välkommen till 45 makalösa minuter med sanningar, skämt och satirer och med en av länets hetaste underhållare.

Det blir svidande samhällskritik, skarpsynt nyhetskonsumtion och rent trams i en sällsam mix av ord och toner. Och en sprudlande kavalkad av fantastiska karaktärer som bokstavligen har passerat revy.
Möt Hasse, Gunilla, Arga snickarn, Professor Kalkyl och kanske Jens W Nilsson.

Välkommen in i teaterns och matens njutningsvärld, för en stunds avkoppling och vardagsglitter. Kom själv eller ta med vänner, kollegor, farmor eller grannen på en lunch eller AW. Teaterrestaurangen Berg & Hjort Foajén står för den goda maten och Teater Västernorrland har valt ut de allra bästa teaterupplevelserna till dig. Och allt händer på Konsertteatern – ditt alldeles egna teaterhus mitt i Sundsvall.

Mat serveras av Berg&Hjort Foajén 11:00 och 18:00, föreställningen börjar 12:00 respektive 19:00. Anmäl vegetarisk mat eller annan specialkost till Entré Sundsvall på 060-15 54 00.

Skådespelare: Jens Wieselblad Nilsson

Musiker: Leif Högberg (piano)

Manus: Jens W Nilsson, Nils-Gunnar Nilsson, Leif Mattisson

Föreställningsbild till Två herrars tjänare av Teater Västernorrland

Teater

Två herrars tjänare

SISTA CHANSEN

Läs mer
Föreställningsbild till Julfrossa med Maria Möller, på Konsertteatern Sundsvall.

Teater

Julfrossa med Maria Möller

Premiär 8 december

Läs mer
Affisch bild till Teater Västernorrlands föreställning Hitta Hem. Huvudrollsinnehavaren Gisale Nilsson sitter vid ett bort med en hög judiska skor och sin mammas gamla brev och dokument.

Teater

Hitta hem

Nypremiär 1 november

Läs mer