Affischbild till föreställningen Den sista måltiden Affischbild till föreställningen Den sista måltiden Affischbild till föreställningen Den sista måltiden

Den sista måltiden

Mat & Teater

3 tim inkl trerättersmiddag

En känd miljardär anordnar tillsammans med ett eventbolag en speciell spelkväll. Spelet går ut på att i lag knäcka koder och låsa upp ledtrådar för att lokalisera och rädda miljardären som är kidnappad. Det är komplicerat och det kommer krävas att deltagarna plockar fram sina bästa deckarkunskaper. Som en del av underhållningen serveras även en utsökt trerättersmeny.

Men snart tar spelkvällen en oväntad vändning när ett mord begås. Nu handlar det inte längre om att befria en person från sina kidnappare utan om att hitta en verklig mördare. Vågar DU delta i spelet? Välkommen till Den sista måltiden.

Den sista måltiden är den åttonde i raden av Profilteaterns populära mord till bords-föreställningar som har gjort succé runtom i Sverige. Publiken dras på ett lättsamt och intrikat sätt in i handlingen. Spelscenerna sker under en trerättersmiddag och avslutas med att publiken själva får vara med och lista ut vad som egentligen har hänt.

Välkommen in i teaterns och matens njutningsvärld, för en stunds avkoppling och vardagsglitter. Kom själv eller ta med vänner, kollegor, farmor eller grannen på en AW. Teaterrestaurangen Berg & Hjort Foajén står för den goda maten och Teater Västernorrland har valt ut de allra bästa teaterupplevelserna till dig. Och allt händer på Konsertteatern – ditt alldeles egna teaterhus mitt i Sundsvall.

Mat serveras av Berg&Hjort Foajén kl 18:00 då även föreställningen börjar. Kom i god tid innan. Anmäl vegetarisk mat eller annan specialkost till Entré Sundsvall på 060-15 54 00.

Föreställningen är 3 tim inkl trerättersmiddag.

Lina Hognert

Tobias Morin

Daniel Rudstedt

Jessie Lewis Skoglund

Manus och regi: Tobias Morin
Kostym och dekor: Ulla Karlsson
Attribut och konstruktion: Jacob Petersson
Musik: Jonas Holmberg
Teknik och konstruktion: Martin Ogland
Produktion: Patrik Ågren
Producent: Profilteatern

Affischbild till föreställningen Den som glad är

Teater

Den som glad är

Mat & Teater

Läs mer
Föreställningsbild till Avgörande ögonblick av Teater Västernorrland

Teater

Avgörande ögonblick

4 mars - 22 april

Läs mer
Ronja Rövardotter - Teater Västernorrland

Teater

Ronja Rövardotter

Premiär 24 juni

Läs mer