Affischbild till föreställningen Den som glad är Affischbild till föreställningen Den som glad är Affischbild till föreställningen Den som glad är

Den som glad är

Mat & Teater

Anna Bromee växte upp med Siw och Barbro ständigt närvarande på radion och grammofonen i barndomens Nyköping. Mamma är lik sin mamma, Tuff brud i lyxförpackning, Leva Livet, Tunna skivor etc.
När Anna nu berättar och sjunger om och av sina favoritartister blir det en glädjespäckad parad av 60-talslåtarna som finns i vårt DNA, tidsenliga kläder i blixtsnabba byten, humor och unika nostalgiska filmer.

I Den som glad är väntar ett pärlband av Siw och Barbros älskade klassiker; från Manolito till Jazzbacillen – och okända pärlor från tjejernas sammanlagt över 130 artistår.
Äntligen får vi här svaret på den ända sedan 1959 brännande frågan; ”Är du kär i mig ännu Klas-Göran?” – och sanningen om hans framfart på fäbo´n.
Dessutom får publiken en inblick i hur det kunde ha låtit om nutida artister skulle tolka Siw och Barbros låtskatt.

En glädjespäckad nostalgitripp till en tid när Lennart Hyland införde Frufridagen, när Ingo var världsmästare i boxning, när Svensson plötsligt skulle hålla sig till höger – och när hela Sverige skrattade hejdlöst åt fantastiska Birgitta Andersson och Carl-Gustaf Lindstedt.

Välkommen in i teaterns och matens njutningsvärld, för en stunds avkoppling och vardagsglitter. Kom själv eller ta med vänner, kollegor, farmor eller grannen på en lunch eller AW. Teaterrestaurangen Berg & Hjort Foajén står för den goda maten och Teater Västernorrland har valt ut de allra bästa teaterupplevelserna till dig. Och allt händer på Konsertteatern – ditt alldeles egna teaterhus mitt i Sundsvall.

Mat serveras av Berg&Hjort Foajén 11:00, föreställningen börjar 12:00. Anmäl vegetarisk mat eller annan specialkost till Entré Sundsvall på 060-15 54 00.

Manus: Anna Bromee.

Inspelat musikkomp: Lisa Bengter, Anna Bromee, Martin Karlsson, Mats
Sundström, Daniel Palm, Bo Karlsson, Rigmor Bådal, Daniel Trobell, Mats G
Eriksson, Barbro Lindkvist och Henrik Bromée

Speakerröst: Ulf Kullberg

Affischbild till föreställningen Den sista måltiden

Teater

Den sista måltiden

Mat & Teater

Läs mer
Föreställningsbild till Avgörande ögonblick av Teater Västernorrland

Teater

Avgörande ögonblick

4 mars - 22 april

Läs mer
Ronja Rövardotter - Teater Västernorrland

Teater

Ronja Rövardotter

Premiär 24 juni

Läs mer