Affischbild till föreställningen Oroa dig inte, det ordnar sig aldrig Affischbild till föreställningen Oroa dig inte, det ordnar sig aldrig Affischbild till föreställningen Oroa dig inte, det ordnar sig aldrig

Oroa dig inte, det ordnar sig aldrig

Mat & Teater

Oroa dig inte, det ordnar sig aldrig är en standupföreställning med komikern Malin Appeltofft och med sig har hon vännen och kollegan Titti Sjöblom på bas. Det kommer att bli en musikalisk, svängig och rolig standupföreställning om oro. Om allt från det lilla till det stora vi människor går och oroar oss för i onödan och det som vi kanske borde ha oroat oss för istället?

Namnet på föreställningen kommer från en griffeltavla i köket hos en kompis som Malin umgicks med som barn. Citatet har följt Malin genom livet, men det är först nu, ett halvt liv och tre barn senare, som hon börjar inse vad citatet verkligen betyder.

Malin Appeltofft är komikern som har stått på scener som både skådespelerska och sångerska. 2008 började Malin med standup och hon skojar gärna om föräldraskap och familjeliv och allt som kan gå fel i livet och det komiska i tillvaron. Hon talar om de gifta parens oglamorösa vardag, att bli äldre och att som kvinna ta plats i det offentliga rummet utan att begränsas av snäva normer. Med självironi, skarpa iakttagelser, närvaro och publiksnack med snabba associationer får hon varje möte med publiken att bli unikt.
Som komiker har hon uppträtt på stora och små scener runtom i Sverige och med humorduon Motherfuckers även i New York.
Hon gör podcasten Äktenskapet tillsammans med sin man Tobias Aspelin och driver standupklubbar i Hägersten.

Välkommen in i teaterns och matens njutningsvärld, för en stunds avkoppling och vardagsglitter. Kom själv eller ta med vänner, kollegor, farmor eller grannen på en lunch eller AW. Teaterrestaurangen Berg & Hjort Foajén står för den goda maten och Teater Västernorrland har valt ut de allra bästa teaterupplevelserna till dig. Och allt händer på Konsertteatern – ditt alldeles egna teaterhus mitt i Sundsvall.

Mat serveras av Berg&Hjort Foajén 11:00 och 18:00, föreställningen börjar 12:00 respektive 19:00. Anmäl vegetarisk mat eller annan specialkost till Entré Sundsvall på 060-15 54 00.

Komiker & skådespelare: Malin Appeltofft

Musiker: Titti Sjöblom på bas

Affischbild till föreställningen En nyhetskonsuments bekännelser

Teater

En nyhetskonsuments bekännelser

Mat & Teater

Läs mer
Föreställningsbild till Julfrossa med Maria Möller, på Konsertteatern Sundsvall.

Teater

Julfrossa med Maria Möller

Premiär 8 december

Läs mer
Affisch bild till Teater Västernorrlands föreställning Hitta Hem. Huvudrollsinnehavaren Gisale Nilsson sitter vid ett bort med en hög judiska skor och sin mammas gamla brev och dokument.

Teater

Hitta hem

Nypremiär 1 november

Läs mer