Sufflören

Gästspel

1 timme och 30 minuter, ingen paus.

Sufflören är en varm och sorglig komedi av och med Andreas T Olsson där vi får möta en sufflör som hittat sin perfekta plats i världen.

”Lite slarvigt hopkommet: inget manus, ingen regi, ofta dåligt ljus och samma gamla kläder. Det är trams att verkligheten överträffar dikten. Verkligheten är verklig 24 timmar om dygnet. Men det finns ett hål i verkligheten och där sitter jag. Ta mig på orden.”

Sufflören hade premiär på Dramaten 2013 och blev omedelbart en kritik- och publikfavorit som nu spelas för åttonde året.

Andreas T Olsson tillhör Dramatens ensemble, men har också setts som prästen Valentin i Colin Nutleys Bröllop, begravning och dop. Senast skrev och spelade han i Kuriosakabinettet med Anne-Sofie von Otter.

Text, regi och scenbild: Andreas T Olsson
V. I. S. (Vän I Salong): Gösta Ekman
Mask: Mimmi Lindell
Kostym: Barbro Hellsing

Förlag: Colombine Teaterförlag

Affisch bild från Teater Västernorrlands uppsättning av En handelsresandes död med Lennart Jähkel i huvudrollen som Willy Loman.

Teater

En handelsresandes död

2 oktober - 20 november

Läs mer
Affisch bild till Teater Västernorrlands föreställning Hitta Hem. Huvudrollsinnehavaren Gisale Nilsson sitter vid ett bort med en hög judiska skor och sin mammas gamla brev och dokument.

Teater

Hitta hem

Nypremiär 1 november

Läs mer
Affisch bild till Teater Hallands nytänkande uppsättning av Jane Austins Stolthet och Fördom. Fem män i georgisk kostym står i en växtfylld arkad.

Teater

Stolthet och fördom

Gästspel

Läs mer