Man i kostym med ett munspel instoppat i munnen. Man i kostym med ett munspel instoppat i munnen. Man i kostym med ett munspel instoppat i munnen.

Om konsten att underhålla

MAT & TEATER

Med lågmäld komik och med inslag av trolleri och clowneri berättar den lakoniske Jonas Södergren om konsten att underhålla, om hur man trollbinder sin publik. Underhållningen är inte vad vi tror att den är...

Varför älskar vi den lilla människan som mot alla odds till slut får till det? Är det teater, är det en föreläsning eller är det varieté? Det enkla svaret på den frågan är, Ja det är det!

----

Lunchen serveras av Berg&Hjort Foajén från 11:00 och föreställningen börjar 12:00. Anmäl vegetarisk mat eller annan specialkost till Entré Sundsvall på 060-15 54 00.

Affisch bild till Teater Västernorrlands föreställning Hitta Hem. Huvudrollsinnehavaren Gisale Nilsson sitter vid ett bort med en hög judiska skor och sin mammas gamla brev och dokument.

Teater

Hitta hem

Nypremiär 1 november

Läs mer
Affisch bild till Teater Hallands nytänkande uppsättning av Jane Austins Stolthet och Fördom. Fem män i georgisk kostym står i en växtfylld arkad.

Teater

Stolthet och fördom

Gästspel

Läs mer
Bild underifrån på grufflig man med skinnjacka i skogen

Teater

Ormens väg på hälleberget

MAT & TEATER

Läs mer