Bild underifrån på grufflig man med skinnjacka i skogen Bild underifrån på grufflig man med skinnjacka i skogen Bild underifrån på grufflig man med skinnjacka i skogen

Ormens väg på hälleberget

MAT & TEATER

Ormens väg på hälleberget är en tragikomisk berättelse om förtryck och skulder som går i arv, ruvandet på hämnd och den livsviktiga musiken.

Tiden är slutet på 1800-talet i Västerbottens inland. Skrävel Jani sitter vid en rasbrant för att göra upp med Vårherre och han tänker draga alltihop alldeles som det var.

En musikalisk berättarföreställning och monolog efter Torgny Lindgrens roman.

-----

Lunch serveras 11:00 och 13:00, en halvtimme efter börjar föreställningen. I Sundsvall serveras maten av Berg&Hjort Foajén. Anmäl vegetarisk mat eller annan specialkost till Entré Sundsvall på 060-15 54 00.

Affisch bild till Teater Västernorrlands föreställning Hitta Hem. Huvudrollsinnehavaren Gisale Nilsson sitter vid ett bort med en hög judiska skor och sin mammas gamla brev och dokument.

Teater

Hitta hem

Nypremiär 1 november

Läs mer
Affisch bild till Teater Hallands nytänkande uppsättning av Jane Austins Stolthet och Fördom. Fem män i georgisk kostym står i en växtfylld arkad.

Teater

Stolthet och fördom

Gästspel

Läs mer
Man i kostym med ett munspel instoppat i munnen.

Teater

Om konsten att underhålla

MAT & TEATER

Läs mer